Adıyaman AK Parti Adıyaman İl Başkanlığınca Bahçecik Mahallesinde çeşitli iş kollarında görev yapan 7 bin sağlık personeli adına fidan dikildi.

AK Gençlik, Adıyaman Sağlık Çalışanları Hatıra Ormanı'na Sarıçam ve Huş fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikim törenine, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Turgut, Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Halk Sağlığı Müdürü Erdoğan Öz, İl Orman Müdürü Mehmet Harbi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ve vatandaşlar katıldı.

Kılınç, burada yaptığı konuşmasında, bu süreç, koronavirüs süreci ve en  büyük fedakarlığı sağlık çalışanlarımız yaptı. Aylarca çok ciddi bir şekilde hakikaten mağdur oldular kendi canlarını feda ederek bizim sağlığımızı düşünme noktasında hakikaten çok büyük fedakarlık gösterdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın, ise "Bugün burada AK Gençlik bu pandemi döneminde kahramanlık sergileyen sağlık çalışanları arkadaşlarımız adına bu süreçten sonra yaptıkları fedakarlık ve kahramanlıktan dolayı kendilerine hatıra kalacak bir hatıra ormanı dikiyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte bu işlem tekrar devam edecek ormanı dikmeye devam edeceğiz. Bundan dolayı tüm sağlık çalışanlarına sağlıktan yana bu koronadan dolayı rahatsızlanan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz."ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha