Ziyarette Kent Konseyinin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verilirken şehri ilgilendiren meseleler karşısında kent konseyinin görevleri konuşuldu.

Konuşmalarda sivil toplumun, ortak akıl ve ortak tavrın, hemşehrilik ve aidiyet bilincinin önemine de değinildi. 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin göreve yeni seçilen Başkan Sinan Temel ve yürütme kurulunu tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini ifade ederek, güçlü ve nitelikli bir yönetim ile göreve gelen ekibin kentimiz için önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Başkan Dağtekin kent konseyinin toplumda konuşulmaya başladığını, bunun önemli bir gelişme olduğunu ve beklentilerin yüksek olduğunu ifade ederek bu noktada kendilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtti. 

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış da göreve yeni seçilen yürütme kurulunu tebrik ederek başarılar dilerken, şehrin yararına olan her şeyde işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Alkayış bu kentin hepimizin olduğunu, herkese sorumluluklar düştüğünü, bu konuda da kent konseyinden güzel çalışmalar beklediğini söyledi.

Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken özellikle İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile geçmişten gelen köklü dostluklarının olduğunu, teşkilatçılık konusunda önemli birikim ve tecrübelerinin olduğunu bunun da kent açısından bir kazanım olduğunu söyledi.

Kentin hak ve hukukunun korunmasının öncelikleri arasında olduğunu, daha güzel bir Adıyaman için kentin tüm kurum ve kuruluşları ile el birliği ve güç birliği edilmesi gerektiğini vurgulayan Sinan Temel, Kent Konseyinin çalışmalarında verecekleri destekten dolayı şimdiden teşekkür etti.

Temel, AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı'nın ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek heyete teşekkür etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha