Adıyamanlı siyasetçiler, siyaset arenasının her kademesinde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğini başarılı ile yürüten Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Avukat Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi ilçe başkanlığına seçildi.

Dursun, Sultangazi Belediyesi Nikâh ve Düğün Sarayında gerçekleştirilen AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongresinde görevi devraldı.

Görevi devralan Abdurrahman Dursun’a hem Sultangazi’de ikamet eden hem de İstanbul’un değişik yerlerinden Adıyamanlı hemşehrilerinden de büyük destek geldi.

Adıyamanlılar Vakfı yönetimi de kongreye katılarak Dursun’a tam kadro destek verdi.        

      Kongreye Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, vakfın mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri katıldı, yeni başkan Dursun’a tam destek verdi.

       Karakteri, duruşu, dürüstlüğü ve mütevazı kişiliği ile her kesimden Adıyamanlı hemşehrilerinin büyük takdirini kazanan Dursun, Adıyamanlıların yoğun olarak yaşadığı Sultangazi’de siyasetteki başarısını devam ettirecek.

Kongrede konuşan Abdurrahman Dursun, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yapılan listenin Sultangazi’yi temsil ettiğini ve bu listeyi oluştururken çok hassas davranarak her ilden temsilci almaya çalıştıklarını belirten Dursun, şöyle devam etti:

“Yönetim listesinde ki sayının düşmesi işimiz zorlaştırdı. Gençlik kolları kotası, kadın kolları kotası ve demografik yapıyı baz alarak oluşturduğumuz listemizde elden geldiğince herkesi temsil edecek bir kadro oluşturmaya çalıştık. Bu yüzden yönetimde olan arkadaşlarımız canla başla çalışmalı tembellik etmemeli ihmal göstermemeliler. Davayı omuzlamalı yükü paylaşmalılar. Yapmayanlar büyük bir vebalin altına girerler. Omuz omuza vererek, gecemizi gündüzümüze katarak Sultangazi’de AK Partinin oy oranını daha da yükseklere çıkarmak için mücadele edeceğiz.

Kongreye,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, İl Başkanı Bayram Şenocak, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, milletvekilleri Şirin Ünal, Ekrem Erdem, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve çok sayıda partili katıldı.

Haber: Yusuf ATLIHAN

Editör: Adıyaman Haber