Polis teşkilatının kuruluşunun 173’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleşen ziyarette Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlayarak İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e bu önemli görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan AGAD Başkanı İbrahim Aslan,  Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yılı olması vesilesiyle 10 Nisan Polis Haftalarını kutlamak için  İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret ettiklerini belirterek,  “Emniyet teşkilatımız Cumhuriyet tarihimizde yaşadığımız sıkıntılı dönemlerde bile, milletimizin huzur ve güven kaynağı olabilmeyi her zaman başarmış bir teşkilattır. Vatandaşlarımızın adeta bir şefkat kapısı olan emniyet mensuplarımızın milletimizin huzuruna, birlik ve beraberliğine,  ülkemizin bekasına kast edilmiş tüm girişimleri başarıyla bertaraf etmiş ve tüm saldırıları kahramanca önlemişlerdir Bu uğurda canlarını siper ederek şehit olan tüm  polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Adıyaman’a atandığı tarihten bu yana  vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin temini için gece gündüz demeden çalışan İl Emniyet Müdürümüz Metin Alper’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren tüm emniyet teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyor 173. Kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.
AGAD Başkanı İbrahim Aslan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise Polis Teşkilatının 173. yılı vesilesiyle düzenlenen etkinliklerle ilgili bilgi verdi. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha