Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman’a yeni atanan Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
Ziyarette Adıyaman emniyeti hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Emniyet teşkilatı ile basın mensuplarını birbirlerinin çalışma arkadaşları olduğunu ifade etti.
Ziyaretten doyalı AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetimine teşekkür eden Emniyet Müdürü Ergüder, Adıyaman için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e yeni görevinde başarılar dileyen Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise Adıyaman basının Adıyaman sorun ve sıkıntılarına yönelik her zaman emniyet teşkilatının yanında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini belirterek, şunları söyledi: “Yakın bir zaman önce Adıyaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Ergüder müdürümüze ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi iletmek için kendisini makamında ziyaret ettik. Adıyaman basını olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Basın ve emniyet her zaman iç içedir. Haber kaynaklarımız emniyet ağırlıklıdır. Bu açıdan sayın müdürümüzün, kendinden önceki müdürlerin gösterdi ilgi ve samimiyeti göstereceği inancındayız. Bundan sonra da basın olarak her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha