Proje kapsamında TRSM’de eğitim gören vatandaşlar, Adıyaman Üniversitesi Gençlik Meydanında bir araya gelerek, hem farkındalık yaratma hem de bilinçlendirme anlamında çeşitli etkinliklerin altına imza attı.
 
Açtıkları stantta öğrencilere broşür dağıtan ve yaptıkları el işi çalışmalarını sergileme fırsatı bulan vatandaşlar, öğrencilerle sohbet ederek almış oldukları eğitimlerden ve yaptıkları çalışmalardan bahsetti.
 
TRSM Sorumlu Hekimi Uzman Psikiyatrist Sema Sağlam ve Adıyaman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulundan Öğretim Üyesi Dr. Sema İçel öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikler güzel görüntülere sahne oldu.
 
Proje ile ilgili konuşan İçel, amaçlarının hem farkındalık yaratmak hem de öğrencileri ruh sağlığı konusunda bilinçlendirmek olduğuna vurgu yaptı.
 
İçel, "Öğrencilerimizle güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attığımızı düşünüyorum. Katılım oldukça güzel oldu. Adıyaman Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde eğitim görev vatandaşlarımız hem farklı bir ortama girdiler hem de sosyalleşme anlamında önemli bir yol kat etmiş oldular." dedi.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha