Her hafta düzenli olarak İstanbul’daki Adıyaman sivil toplum kuruluşları ile kahvaltılı istişare toplantılarında bir araya gelen Aybak, bu hafta da Kâhta ilçesi dernek temsilcilerini ağırladı.

Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde düzenlenen toplantıya Kâhta dernek başkanları ve üyeleri yoğun bir katılım sağladılar.

Toplantıda, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Abdülgani Tekin, başkanvekili Abuzer Korkmaz,başkan yardımcıları Ahmet Akay, Hasan Demir, yönetim kurulu üyeleri Recep Demir, Talip Yıldızhan, Nazif Demir ve Murat Ateş, Ekrem Akaslan da hazır bulundu.

 Toplantıda konuşan Aybak, yoğun katılımdan dolayı Kâhta ilçe dernek temsilcilerine teşekkür etti.

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdiklerini belirten Aybak, ”Böylesine büyük bir katılımla davetimize icabet etmeniz bizi çok mutlu etti. Her hafta bir ilçemizin dernek yöneticilerini ağırlayarak istişare yapıyoruz, görüş, öneri ve eleştirilerini alıyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve önerileri bizim için her zaman çok değerli olmuştur. Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp, daha çok gencimizin eğitimine destek olmak için birlik ve beraberlik çok önemli.” ifadelerini kullandı.

Aybak, Adıyamanlılar Vakfı’nın hizmetleri ve projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Abdülgani Tekin de yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Toplantıda söz alan Kâhta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel ve diğer Dernek yöneticileri de görüş ve önerilerini dile getirdiler.  Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği istişare toplantısında STK temsilcileri Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak’a teşekkür etti.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

 Haber: Yusuf Atlıhan

Editör: Adıyaman Haber