2011 yılında açılan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesinde bayrak değişimi heyecanı yaşandı.

2016 yılından bu yana Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman şube başkanlığı görevini büyük bir başarı ile sürdüren Nedim Taylan, görevi Abdülhamit Ünsal’a devretti.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi yıllık istişare toplantısı, Adıyaman Hilton Otelinde gerçekleştirildi. Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, önceki dönem başkanı Ramazan Aksoy, mütevelli heyeti üyeleri Ömer Özkartal, Mahmut Göksu, Ali Şahin ile vakfın Adıyaman Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, başkanlık süresi tamamlanan Nedim Taylan, görevini Eczacı Abdulhamit Ünsal’a devretti.

Toplantıda konuşan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, Adıyamanlı insanların sıcakkanlı olduğunu belirterek, tüm yatırımlarının öğrenciler için olduğunu söyledi.

Aybak, önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Vakfın önceki dönem başkanı Ramazan Aksoy ise, vakfın 25 yıllık bir mazisi olduğunu belirterek, ”Adıyamanlılar Vakfı bir markadır. Adıyamanlılar hep hayırseverlikleri ile ön plana çıkmışlardır. Vakıfta şimdiye görev alan başkanlar çok işler yaptı. Vakıf işlerinde heyecan olmalıdır. Adıyaman’da yapılacak daha çok iş var.” İfadelerini kullandı.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Özkartal da görevi devralan Abdulhamit Ünsal’ı tebrik etti. Adıyamanlı olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Özkartal, şöyle devam etti:

”Adıyamanlılar Vakfı, Türkiye’deki STK’lar içinde hak ve hakkın yanında duran bir kuruluştur. Ankara’da vakıf için bir ev aldık. Niyetimiz samimi olmalıdır. Gençler birbirini tanımalıdır. Bir lobi oluşturmamız lazım. Vakıfçılık, Allah’ın bir nimetidir. Adıyaman önümüzdeki süreçlerde daha güçlü olacak.”

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu ise, Adıyamanlılar Vakfı’nın çok güzel çalışmalara imza attığını belirtti.

Yapılan çalışmaların yeterli olmadığını vurgulayan Göksu, ”Daha fazla çalışmalıyız. Mezun olan gençleri kazanmalıyız. Adıyamanlılar Vakfı herkesin vakfıdır. Vakıf çalışmaları fedakârlık gerektirir. Vakıfta geçirdiğimiz her an önemlidir. Bütün gayemiz insanlara faydalı olmak, insanların gönül diline dokunmaktır. Vakfı daha ileriye taşımak için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Görevi devreden Nedim Taylan ise başkanlığı döneminde verilen desteklerden dolayı herkese teşekkür etti. Taylan, verilecek görevlere hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Başkanlık görevine seçilen Abdülhamit Ünsal ise kendisin göreve layık gören herkese teşekkür etti.

Vakfın Adıyaman şubesi yönetim kurulu üyeleri de toplantıda söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmaların ardından görev devir-teslim töreni gerçekleştirildi. 

Kaynak : PHA

Kaynak: pha