Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi bünyesinde bir istişare heyeti oluşturuldu. Ankara’da bürokrasiden, siyasete, ticaretten akademiye farklı alanlarda çalışan Adıyamanlı bürokrat ve iş adamından oluşan heyet ilk toplantısını, tarihi Hamamönü semtinde yer alan vakıf binasında gerçekleştirdi.
Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Duran, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Özkartal, vakfın yönetim kurulu üyeleri, Adıyamanlı bürokrat, siyasi ve iş adamları katıldı.
Şube Başkanı Hüseyin Duran, istişarenin önemine vurgu yaptı.
Duran, "Doğruya, hakka,  hakikate ulaştıran ana yol istişaredir. Bu vesile ile önümüzdeki dönemin bu toplantıda şekillenmesi anlamlı olacaktır. Öğrencilere burs imkânının yanı sıra yaptığımız sosyal-kültürel faaliyetlerle de onlar için bir merkez olmak arzusundayız. 2018-2019 döneminde de Ankara şubesi yoğun gayretler sarf ediyor. Gayretlerinden dolayı Yönetim Kuruluna teşekkür ederim." diye konuştu. 
Toplantının moderatörlüğünü yapan Anayasa Mahkemesi Baş raportörü Hamit Yelken ise, Vakıftaki çalışmaların, gayretlerin çok samimi bir çerçevede icra edildiğini belirterek, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Toplantıda konuşan Yargıtay Üyesi Mahmut Akgün,  hayırlarda birleşmenin büyük bir şans olduğunu vurguladı.
Akgün,”Bu hayırları çoğaltmak için de çalışmalarımızı arttırmalıyız. Şuan Ankara’da vakfın olması öğrenciler için büyük bir şans. Çocuklara burs vermek yeterli olmayacak, aynı zamanda onlara rehberlik ve mihmandarlık yapmak elzemdir.” değerlendirmesinde bulundu.
Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Özkartal ise,  bir araya gelmenin, organize bir şekilde hareket etmenin ve ekip olma ruhunun kıymetini vurguladı.
Özkartal, işi kolay kılmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini dile getirdi.
Toplantıda, istişare toplantılarının aylık olarak Vakıf merkezinde gerçekleştirilmesi kararı alındı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha