Adıyamanlılar Net Haber Sitesi yazarları, Bölgesel olarak yayın yapan, Yaman Medya bünyesinde bulunan Perre Haber Ajansını yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret hakkında bilgi veren Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Perre Haber Ajansı Haber Müdürü Mahir Alan; “Adıyamanlılar Net Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yaşar, Adıyamanlılar Net Haber Sitesi Yazarı ve aynı zamanda Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Adıyamanlılar Net Haber Sitesi Yazarı, Çocuk Kitapları, Roman Yazarı ve Edebiyatçı Nazan Taştan Yapıcı, Adıyamanlılar Net Haber Sitesi Yazarı ve Siyaset Bilimci Cem Gerçek, yeni iş yerimizde bizleri ziyaret ederek Yaman Medya Grubun bölge için hayırlı olması dileklerinde bulundular. Bizde bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Adıyamanlılar Net Haber Sitesi çok uzun zamandır yayın yapıyor. Ulusal düzeyde yayın yapıyor. Yayınladığı gündem haberleriyle ve Köşe Yazarlarıyla kendini hissettiriyor. Perre Haber Ajansının haberlerini Adıyamanlılar Net Haber Sitesinde takip ettiklerini söyleyenler çok oldu. Yaman Medya Grubu ve Perre Haber Ajansı olarak her daim Adıyamanlılar Net Haber sitesine desteklerimiz tam olacaktır” dedi.

Ziyarette Adıyamanlılar Net Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yaşar’da yaptığı açıklamada, “ Haber Sitemiz Adıyaman’ın ilk haber sitelerinden bir tanesidir. 2006’dan beridir, yerel olarak ulusal düzeyde tarafsız yayın yapıyoruz. 40 civarında haber sitemize makale gönderen yazarımız var. Amacımız Adıyaman’ın sosyal-kültürel-ekonomik olarak bir yerlere gelmesi. Yaman Medya Grubu içinde bulunan, Bölgesel yayın yapan Perre haber Ajansına kurulduğu günden beridir aboneyiz. Çok kaliteli ve gerçek haberler üretiyor. Yeri geldiğinde hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemediler. Bizlerde her zaman kendilerine destek çıkarak yanlarında olacağız. Yeni yerlerinin hayırlı olması diliyorum .” dedi.

Editör: Adıyaman Haber