Türkiye'yi etkisi altına alan koronovirüs nedeniyle maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara dağıtılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek vermek isteyen SGK'dan 65 yaşındaki emekli Yusuf Turgut, Adıyaman Valiliği tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak kampanyaya destek vereceğini söyledi. 

Siteler Mahallesi'ndeki evine giden Vefa Sosyal Destek Grubu, Turgut'un çektiği bin 600 lira maaşının 650 lirasını 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek hesabına yatırılmasını istedi. Ekipler tarafından teslim alınan 650 lira para 'Biz bize yeteriz Türkiyem' hesabına yatırıldı.

Emekli bir vatandaş olarak bu kervana kedisinin de katkıda bulunmak istediğini belirten Yusuf Turgut, şunları ifade etti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yurt genelinde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' 'Milli Dayanışma Kampanyası'na emekli bir vatandaş olarak bu kervana bir nebze de olsa destek olmak ve bu çorbada bizim de tuzumuzun olması için emekli maaşımdan 650 lira bağışlıyorum. İnsanlarımızın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde vatanımızın ve milletimizin hem görev olarak hem de maddi olarak yanındayız."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha