Derneğin açılışına Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ergüder, açılışta yaptığı konuşmasında, Polis Emeklileri Derneği'nin açılışını yapmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, "Buraya teşrif eden başta Sayın Albay Ercan Atasoy olmak üzere her kademede ki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

-"TEŞKİLATIN BİR NEFERİSİNİZ, HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ"

Derneğin açılış süreci göreve başlamadan önce başladığına değinen Ergüder, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizde geldikten sonra arkadaşlarımıza bu konuda destek olduk, teşvik ettik. Sizler emekli olup da bir kenara çekilecek pozisyonda değilsiniz, hepiniz gençsiniz, bizler sizleri emekli olarak görmüyoruz, teşkilatın bir neferisiniz, hizmet etmeye devam edeceksiniz. Sizlerde de bu heyecanı görünce bir önce derneğin açılmasını istedik. Derneğin de farklı kulvarlar da üst seviyede çalışmalar yaparak hizmet edeceğine inanıyoruz. Emniyet teşkilatı büyük bir aile, biz kendi polis neferlerimizle, ailelerimizle, çocuklarımızla emeklilerimizle, halkımızla, jandarmamızla ve insanımızla hep birlikte büyük bir aileyiz. Ülke olarak büyük bir aileyiz, o kavram içerisinde keza biz “Birlikte Güçlüyüz” diyoruz.

Yapacağımız ve yürüteceğimiz çalışmaların tek bir kararla sadece bizim tarafımızdan değil, toplumun her kesimi tarafından benimsenmesi ve her kesimi tarafından destek görmesi ve beraber mücadelenin yürütülmesi taraftarıyız. Çok şükür Adıyaman’da da bunu kısa süre içerisinde başta kolluk kardeşimiz olan Jandarmamızla ve halkımızla, her kademede, her yerde layıkıyla elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyoruz. Polislik mesleğinden emekli olunca bir kenara çekilmek olmuyor,  eminim emekli arkadaşlarımızın suçla mücadelemizde bize çok büyük katkıları olacak. Ben derneğimizin tekrardan ilimize, arkadaşlarımıza ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." 

Dernek başkan ve üyeleri Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder başta olmak üzere, derneğin açılmasında katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha