Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan görme  Halil Özen, hastaneye gidiyorum diye evden çıktı.

Akşama kadar eve gelmeyen ve telefonları kapalı olan yaşlı adamın yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi.4 gündür haber alınamayan yakınları Özen’in hayatından endişe ediyor.

60 yaşındaki eşi Kadriye Özen, 4 gün önce sabah evden birlikte çıktıklarını belirterek, ”Eşim sabah katlığımızda çay yaptı banda kalk beraber çay içelim dedi bende sonra kalkıp kendi ile beraber çay içtim. Sabah beraber çıktık evden ben pazara gidecektim oda hastaneye gidecekti, yol ayrımdan ayrıldık. Eşim hastaneye gidecekti göz nakli olduğundan dolayı kontrole gidiyordu hastaneye birkaç saat sonra aradığımda telefonu çaldı konuştuk sıra bekliyorum sen öğlen yemeğini yiyebilirsin dedi. Bir iki saat daha bekledik aradığımızda telefonu kapalıydı. Ulaşamadık hastaneye gittik sordurduk ama hastaneye gitmemiş 4 gündür eşim kayıp."dedi.

Eşinin hayatından endişe ettiklerini ifade eden Kadriye Özen, "Sesimizi duyuyorsa onu çok özledik eğer zor durumda ise bize ulaşsın çocuklarım il dışından geldiler, her yerde seni arıyorlar ne olursun eve gel. Hiçbir husumetimiz olan kimse yok kimseden şüphelenmiyoruz zaten evden  çıkarken üzerinde çok para yoktu hayatından endişe ediyoruz."diye konuştu.

Oğlu Hüseyin Özen ise, "Ben il dışında çalıştığım için hastaneye gideceği günün akşamı telefonda konuştuk. Hastaneye gidiyorum diyip evden çıkmış  4 gündür haber alamıyoruz kendisinden perişan durumdayız. Tanıdık tanımadık herkese babamı bulmaları için haber salıyoruz. Biz kendi halimizde bir aileyiz kimse ile husumetimiz kavgamız yok babam ilk defa kayboluyor artık hayatından endişe ediyoruz. Görenler olursa ne Allah rızası için bizimle veya polis ekipleri ile irtibata geçsinler. Babamı çok özledik eğer bizi seviyorsa ne evine dönsün, yıkık ve bitkin durumdayız."dedi.

Halil Özen oğlu Veysel Özen ise, "Babamdan bir haber alamıyoruz Ankara’da oturuyoruz duyar duymaz Adıyaman’a geldik.Her yere bakıyoruz ama bulamıyoruz,babacım nerde isen dön zor durumda isen iyi durumda isen bize ulaş, biz  babamı her yerde arıyoruz görenler olursa bize ulaşsınlar artık dayanacak gücümüz ve umudumuz kalmadı korkuyoruz artık ne olursun baba evde dönmeni bekliyoruz."şeklinde ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha