Mühendis kocası nedensiz bir şekilde işsiz kalınca, ailesine katkıda bulunmak için küçük bir dükkanda, küçük bir tezgahla, evde getirdiği  bir buzdolabı ve fırınla işe başlayan Remziye Gürler, başarıdan başarıya koşarak ismi “Simay Pastaevi” olan işletmesini  büyüterek Adıyaman’da “1 numara olma” hedefini yakaladı.

Adıyaman merkezde, 1 Nonulu  Sağlık Ocağı arkasındaki caddede, Gözde Hastenesine yakın,  eczaneler hizasında bulunan “Simay Pastaevi” doğal, organik olarak, Portakallı kurabiye,cevizli, tarçınlı, mısır unlu, hindistan cevizli kurabiyelerin yanısıra 100’e yakın çeşitleriyle müşterilerine hizmet veriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İşletme sahibi Remziye Gürler, “Simay Pastaevi”nin açıldığından beri, birinci hedefi  Müşteri memnuniyetinde 1 Numara olmak. Bu sebeple verdiğimiz tüm hizmetlerin kusursuz olması ve müşteri beklentilerinin en kısa sürede karşılanması gerekiyor. Çalışmalarımızı bu yönde hız kesmeden devam ettiriyoruz ve çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz.

Tüm Adıyamanlıları “Simay Pastaevi” nin pastalarının tadına bakmalarını tavsiye eden işletme sahibi Remziye Gürler “İsletmemde yaptığımız pastalar tamamen doğal. Evde eşinizin annenizin yaptığı gibi. Her şey organik, her sey dogal. Pastane usulü hiç birşey yok. Müşteri "bizi arayıp misafirim var ne önerirsiniz " diye soruyor. Portakallı kurabiye, cevizli, tarçınlı, mısır unlu, Hindistan cevizli kurabiyelerimiz en çok tutulanlar. Adıyaman'da Simay Pastaevi olarak şimdi 100’e yakın çeşit pasta yapıyoruz. Sipariş kabul ediyoruz.” Dedi.

Simay Pastaevi

1.Nolu Sağlık Ocağı Arka Caddesi-Adıyaman

Sipariş Tel: 0543 769 95 51

Editör: Adıyaman Haber