Adıyaman'da, Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, dün itibarıyla iş yerlerini yeniden hizmete açtı. Saat 09.00'da kapılarını açan berber, kuaför ve güzellik salonları gerekli tedbirlerini alarak müşterileri randevulü sistemle kabul ediyor.

Berber Sekan Munsur gerekli tedbirleri aldıktan sonra müşterilerini randevu sistemiyle kabul ettiklerini söyledi. Uzun aradan sonra tekrar işlerine başladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Munsur, yaklaşık 55 gündür işyerinin kapalı olduğunu anımsattı.

Munsur, "Gerekli tedbirlerimizi aldık randevu sistemiyle çalışıyoruz. Maske, eldiven gerekli tedbirlerimizi aldık. Müşterilerimiz bu konudan dolayı gönül rahatlığıyla traş olabilir. Bizimkisi zaten randevu sistemi bir saatte bir müşteri alıyoruz. Steril ortamımız var. Randevu sistemi olduğu için müşteriyi traş ettikten sonra diğer müşteriyi direk almıyoruz bütün malzemelerimizi temizliyoruz ondan sonra müşteriyi tekrar alıyoruz. Yaklaşık 55 gündür berberler kapalı vatandaşlar zaten bizleri bekliyordu biz hem işimizi hem de müşterilerimizi özledik. Yoğunluk var birkaç gün bu şekilde devam eder."ifadelerini kullandı.

Müşterileri ile randevulu şekilde tıraşlarını yaptıklarını söyleyen Erdal Güneş, ise "Bugün açtık şuan dışarıdan gelen müşterilerimizi randevu ile alıyoruz. Gördüğünüz gibi 3 koltuk var ama bir koltukta müşterimiz var. Her müşteriden sonra malzemelerimizi dezenfekte ediyoruz."dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha