72 bin m2 kapalı alanı,ulusal ve dünya markalarından oluşan mağaza karması ile ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park, kentine kavuştu! Adıyaman Park; toplam 4 katta bulunan 125 mağazanın yanı sıra, 2 bin 500 m2’lik eğlence alanı, sineması, teraslı yeme-içme alanları ve 1000 araçlık otoparkı ile kente sosyal, kültürel ve ekonomik bütün ayrıcalıkları sunuyor.

Dünya Markalarının Adresi

Migros, Flo, Praktiker, Let’sGet Fun Çocuk Oyun Alanı, 2’si Gold Class olmak üzere 7 salonu bulunan Cinemaximum ve daha birçok giyim - ayakkabı mağazası, restoran ve kafeleri ile kent halkının bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alışveriş konsepti ile Adıyaman Park’ta tanışacaklar.

Giyim, yeme-içme, kültür-sanat, eğlence… Hayata dair her şeyi bulabileceğiniz kentin yeni buluşma noktası Adıyaman Park’a sizleri bekliyor.

Adıyaman Park Hakkında;

Saf Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman Park’ın yönetim ve kiralama süreçleri JLL Türkiye tarafından yürütülmektedir.

Editör: Adıyaman Haber