Yapımcılığını Haluk Gürkan Arığ’ın Sunuculuğunu ise Zafer Elgin’in yaptığı programın konuğu Adıyaman Filarmoni Derneği oldu.

Adıyaman Filarmoni Derneği Kurucu Şefi Özgür Oğuz, Piyano Sanatçısı Alexander Makaev, Keman Sanatçısı Can Özhan ve Violensel Sanatçısı Buse Bilginoğlu’nun katıldığı programda Adıyaman’daki müzik anlayışı ve bir filarmoni orkestrasının varoluşunun verdiği farklılıktan bahsedildi.

Adıyaman kültür, gelenek ve göreneklerinden de bahsedildiği program yaklaşık iki saat sürerken, Üniversitemiz Radyosu ADYÜ FM ADYÜ FM karasal yayında 95.3 frekansında ve internet üzerinden radyo.adiyaman.edu.tr, TRT Radyo 1 ise karasal yayında (Adıyaman) 88.8 frekansında internet üzerinden dinleyicilerle buluştu.

Program yapımcısı Haluk Gürkan Arığ, üniversiteden övgü dolu sözlerle bahsederken, “Adıyaman Üniversitesi ve Sayın Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü gerçekten Adıyaman için büyük bir şans. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerle ilgilendi. Gerek yer tahsisi gerekse de misafirperverlik anlamında çok memnun olduk. Bunun yanı sıra üniversiteyi gezerken kendimi gül bahçesinde hissettim. Yeşilliği tarihi dokusu gerçekten görülmeye değer. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha