Ziyarette basını önemsediklerini vurgulayarak bölgesel bir kurum olan Perre Haber Ajansının da bölgemiz için önemine değinen Temel şunları söyledi:
“Daha güzel bir Adıyaman’ın hayalindeyiz sloganı ve kentimiz demek kendimiz demektir anlayışıyla yola çıktık. Kamuoyunun bizden yana beklentilerinin yüksek olduğunun ve sorumluluklarımızın farkındayız. Güçlü ve nitelikli bir ekibiz, dolayısıyla üzerimize düşenin en iyisini yapacağımıza dair en ufak bir kuşkumuz yoktur. Bu süreçte en büyük destekçilerimizden ve bizi yönlendirecek kurumlardan birinin basının olduğunu biliyoruz. Objektif, memleketimizin menfaatini öncelikleyen, olumlu ve yapıcı eleştirilerle bizlere ufuk açacak bir basının olumlu manada kentimize katacağı çok şey vardır. Bu bağlamda bölgesel bir kurum olan Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan Perre Haber Ajansını ayrıca önemsiyor ve destekliyoruz. Halkımızın da bu gerçeği göz ardı etmeyeceğine inanıyorum. Bugüne kadar çalışmalarımızda yanımızda oldunuz ve kentin menfaatini gözettiniz. Adıyaman’da basın olarak Perre Haber Ajansı’nın bölgenin güçlü sesi olmaya devam edeceğine inanıyoruz. Katkılarınızdan ve kentimize kattığınızı katma değerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.”
Perre Haber Ajansı Haber Müdürü Mahir Alan ise ziyaretten ötürü Adıyaman Kent Konseyi yönetimine teşekkür ederek, Adıyaman'ın gelişimi noktasında katkı sağlayan tüm STK ve kişilerin yanında olduklarını belirtti. Ziyarette yeni dönemdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu
Kaynak : PHA
Kaynak: pha