Adıyaman İYİLİKDER Temsilcisi Mehmet Bilen, 16,17 ve 18 Mayıs tarihlerinde Demokrasi Parkı'nda gönüllülerinin katkılarıyla düzenleyecekleri kardeşlik kermesinden elde edecekleri geliri, Suriye İyilik  Okulları ve Afrika'ya süt keçisi projesinde kullanacaklarını söyledi.

Adıyaman'ın güzel insanlarının el emeği göz nuru ürünleri ve yerel yiyeceklerin satışının yapılacağını belirten Bilen, "İyilik asla duraksayamaz, ihmal edilemez ve ertelenemez. İyilik üretimi yapamadığımız her an hüsrana yaklaşmış oluruz. Yaptığımız çalışmalarla hem ilimizi hem ülkemizi hem de dünyayı imar etmeye çalışıyoruz. Yarım hurmayla da olsa infak etmek, yardım etmek ve paylaşmak bizi ve insanlığı yüceltecektir. İnsanlığa yapacağımız yardımlarımızın sürekliliği kadar niteliği de önemlidir. Karınlarını doyurduğunuz, üstlerini giydirdiğiniz insanların ruhunu boş bırakamazsınız. 
Sizin boş bıraktığınız her alanı başkaları dolduracaktır. İnsan ve değer merkezli mücadelemiz iyiliklerimiz ve eğitim çalışmalarımızla büyüyecek dün kurduğumuz kadim medeniyetimize bugün de hizmet edecektir" dedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha