Adıyaman’ın temel sorunlarını ortadan kaldırmak için göreve seçildiği günden bu yana gayretle çalışan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,seçim öncesi sözünü verdiği Atatürk Bulvarı üzerine battı-çıktı projesinin ilk kepçesinin vurulmasından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, Bakan Yardımcısı Enver İşkurt’a, bakanlık çalışanlarına, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve projenin başından bu yana takipçisi ve ısrarcısı olan AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman milletvekillerine ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e teşekkür etti.
 
Başkan Kılınç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, nüfusu hızla artan Adıyaman için oldukça önemli sayılan bir projenin daha hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti hükümeti ile birçok önemli yatırımı alan Adıyaman’ımızda büyük bir projenin daha ilk kepçesi vuruldu. Adıyaman trafiğine ciddi bir ivme kazandıracağını düşündüğümüz battı-çıktı çalışmaları Altınşehir mevkii Adıyaman Üniversitesi önünde başladı. Bu projenin böyle önemli bir aşamaya gelmesinde katkısı olan başta bakanlık yetkililerimiz ve Adıyaman milletvekillerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde ifade etti.
 
Battı-çıktı çalışması için yapılacak kazı işlemleri sırasında Adıyaman Belediyesi olarak kendilerinin kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hattı döşeme çalışması yapacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, el birliğiyle Adıyaman’ı hak ettiği yere getireceklerini yineledi.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha