Sanko Holding tarafından gönderilen 3 adet araç, Merinos Halı A.Ş. tarafından gönderilen 3 araç, Adıyaman Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği tarafından alınan 1 araç ve 1 motosiklet, ASKA Otelleri Sahibi Adıyamanlı İşadamı Ramazan Aslan tarafından alınan 3 adet motosiklet ve Emniyet Genel Müdürlüğünce gönderilen 1 adet motosiklet kurban kesiminin ardından Hükümet Konağı önünde yapılan törenle hizmete alındı. 
Emniyet Genel Müdürlüğünce tahsis edilen ve hayırsever işadamları tarafından alınan araçlar ve motosikletler Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık, İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve emniyet teşkilatı personelinin katılımıyla törenle Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimlerine teslim edildi. 
İl Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından yapılan duanın ardından Vali Aykut Pekmez ve protokol üyeleri tarafından araçların anahtarı şoförlere teslim edildi. 
Araç teslim töreninin ardından bir açıklama yapan Vali Aykut Pekmez, “Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünce vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek, suç ve suçluyla mücadelede çağın gereksinimlerini yakalamak ve emniyet teşkilatının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla araç ve motosiklet desteğinde bulunan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, Merinos A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’na, ASKA Otelleri Sahibi İşadamı Ramazan Aslan’a, Adıyaman Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği üyelerine ve Emniyet Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum”dedi.  

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha