Adıyaman Cumhuriyet Halk Partisi İl ve ilçe başkanlığı kadın kolları, gençlik kolları tarafından CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’nin girişimleri ile partiye yollanan maskeler vatandaşlara dağıtıldı.

CHP İl örgütü tarafından Demokrasi Parkı önünde açılan stantda dağıtılan maskelerden alan vatandaşlar, destekten memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Burak Binzet, burada yaptığı açıklamasında, "Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirtiği gibi 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir' sözünün gereği ve halkımızın ihtiyacı doğrultusunda tüm imkân ve şartları zorlayarak her zaman ve her şartta halkımızın yanında olmayı devam edeceğiz."dedi.

Bugünde halkın yanında olmanın, ona hizmet etmenin siyasi partilerin ana ilkesi olması gerektiğini belirten Binzet, "Bu halk üzerinden kimsenin rant yapmasına müsaade etmeden, adaletin ve doğrunun savunucu olmaya devam edecektir. Bugünden sonrada halkımız için tüm imkanlarımızı seferber ederek, bulunmazı bularak, imkansızı imkana çevirip maske dağıtımına devam edecektir."şeklinde ifade etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha