Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Rize’de gerçekleştirilen Türkiye Kupası 1. tur grup müsabakalarında Rize’nin Güneysu ile İzmir’in Karşıyaka ekipleriyle karşılaşan Adıyaman Belediyespor, iki rakibini de mağlup ederek bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Grubun ilk maçında İzmir temsilcisi Karşıyaka ile karşılaşan Adıyaman Belediyespor, rakibini 38-30 mağlup etmeyi başardı. Turnuvanın ikinci maçında da ev sahibi ekip Güneysu ile karşı karşıya gelen ve ikinci rakibini de 36-25 mağlup etmeyi başaran Adıyaman Belediyespor, grubu lider olarak tamamlayıp bir üst tura çıkmayı başardı.

Turnuva sonunda değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, oyuncularını ve teknik heyeti tebrik ederek, “Geçtiğimiz sezon çeyrek finale kadar çıkma başarısı gösterdiğimiz Türkiye Kupasına bu sene de iyi başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rize kentinin güzel ev sahipliğinde, İzmir’den Karşıkaya Belediyespor ve Rize’den Güneysu Belediyesor ile karşılaştığımız maçlarda güzel bir oyun ortaya koyan oyuncularımı ve teknik heyetimi tebrik ediyorum. Ayrıca, her konuda yanımızda olan Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya da teşekkür ediyor ve bu başarıyı ona armağan ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha