Şehir içi trafiğini rahatlatmak için çeşitli yeniliklere imza atan Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri, şehir merkezinde sayıları her geçen gün artan T plakalı ticari taksiler için yeni düzenlemeler yaptı.
Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, T plakalı ticari taksi şoförleriyle yaptıkları istişare toplantısında, taksilerin şehir merkezinde vatandaşa daha rahat hizmet verebilmesi için çeşitli düzenlemeler yapma kararı aldıklarını belirterek, “Bu çerçevede ticari taksiler için ilk olarak, Atatürk Caddesi’nde eski kütüphane karşısında 10 araçlık bir bekleme noktası oluşturduk. İnşallah önümüzdeki süreçte diğer yeniliklere de bir bir imza atacağız” diye konuştu.
Ticari taksi şoförleri de, yapılan yeniliklerden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Adıyaman’da yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan ticari taksi uygulamasından dolayı şimdiye kadar bazı belirsizlikler ve problemler yaşıyorduk. Her geçen gün artan sayımızdan dolayı artık belli bir bekleme noktası bulmamız gerekiyordu. Bu konuda destek istediğimiz ve hızlı bir şekilde cevap aldığımız belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha