Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde temizlik seferberliği gerçekleştirildi.

Daha temiz bir Adıyaman için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehri baştan sona temizlemek için kolları sıvadı. Çarşı merkezinden ara sokaklara, duvarlara yapıştırılan ilanlardan şehrin muhtelif yerlerine kadar çirkin görüntüye neden olan her noktaya ulaşan ekipler, ciddi bir temizlik seferberliği gerçekleştirdi.
İlk olarak il merkezi genelindeki ara sokaklara giren temizlik işleri ekipleri, mahalle aralarındaki çöpleri toplayıp, büyüyen ve yangına sebep olabilecek olan otları yerinden söktü. Daha sonra yeni ve eski mezarlıkta temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, mezarlık içerisi ve çevresini daha temiz bir hale getirdi.
Yeni araç ile çirkin görüntüye son verildi
Daha sonra Adıyaman Belediyesi tarafından yeni alınan buharlı yıkama aracı ile şehir merkezindeki duvar, direk, otobüs durağı ve elektrik trafolarının üzerine yapıştırılan ilan-reklamları temizleyen Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, il merkezindeki kötü görüntüyü ortadan kaldırdı.
Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, kötü görüntüye neden olan ilanları yapıştıran kişi yada kurumlara cezai işlem uygulandığı bildirildi.

PHA

Editör: Adıyaman Haber