Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını her alanda sürdüren Adıyaman Belediyesi, bir yandan şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışması yaparken, diğer yandan da cadde, sokak, kaldırım ve durakları deterjanlı suyla yıkıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, koronavirüs vakasının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren gerekli tedbirleri aldıklarını dile getirdi.

Halkın sağlığı için ilk günden bu yana gerekli tüm tedbirleri alarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Kılınç, "Kurduğumuz özel ekiplerle bir yandan şehir genelinde dezenfekte çalışması yapan arkadaşlarımız, diğer yandan da şehir merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımları deterjanlı suyla yıkayarak, virüsün etkisini minimuma indirmeye çalışıyor. Bu anlamda Adıyaman Belediyesi olarak bir üzerimize düşen tüm görevleri harfiyen yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Ancak aldığımız tedbirlere rağmen virüsün yayılmasını önlemek sadece bizim elimizde değil. Halkımızın da bu konuda desteğine çok ihtiyacımız var. Eğer vatandaşlarımız da sürece destek verir ve evlerinden dışarı çıkmazlarsa, bu vakayı en az zararla savuşturmuş oluruz inşallah.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha