Adıyaman Belediyesi eğitime verdiği destekleri arttırarak sürdürüyor. Daha önce, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin son eksiklerini tamamlamalarını sağlamak amacıyla ücretsiz online tekrar kampı düzenleyen Adıyaman Belediyesi, şimdi de hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilerin hem genel tekrar yapmalarına, hem de eksiklerini tamamlamalarına katkı sağlamak amacıyla Halk Eğitim Merkeziyle birlikte online genel tekrar ve soru çözüm programı düzenledi.

Adıyaman Belediyesi’nin YouTube kanalından yayınlanacak olan program ile ilgili bilgi veren yetkililer, “Adıyaman Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz destek devam ediyor. Geçen hafta LGS öğrencilerimiz için düzenlediğimiz genel tekrar kursunun bir benzerini bu hafta Halk Eğitim Merkezi’mizin de destekleriyle YKS öğrencilerimiz için gerçekleştiriyoruz. 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günleri yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi Halk Eğitim Merkezimizde görevli uzman eğitmenler tarafından verilen dersler ve çözülen sorular belediyemizin YouTube sayfasından yayınlanacak. YKS de soru çıkan Türkçe, Edebiyat, Tarih, Matematik, Coğrafya, Felsefe, Kimya, Fizik ve Biyoloji derslerinin genel tekrarının yapılıp, sorularının çözüldüğü programımızın öğrencilerimize faydalı olmasını diliyoruz.” şeklinde ifade etti.

Yetkililer ayrıca, isteyen öğrencilerin yayınlanan soru çözüm videolarına Adıyaman Belediyesi’nin youtube hesabı olan www.youtube.com/user/AdiyamanBelediyeTv adresinden ulaşabileceğini de sözlerine ekleyerek, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha