Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında 4 günlük uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasın ardından Adıyaman Belediyesi ekipleri kentte çalışmalarını hızlandırdı.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sokağa çıkma kısıtlamasın ardından sahaya inerek kentin sorunları noktasında ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte temizlik çalışmasının yanı sıra konteynırlar yıkanarak cadde ve sokaklar köpüklü su dezenfekte edilerek bayram sonrasına hazırlandı.

-Başkan Kılınç: "Tüm çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyorum"

Sahada çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, "Koronavirüs salgını boyunca üstün bir çaba gösterip daha temiz bir Adıyaman için gece gündüz demeden çalışan, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle bayramlaştık. Tüm çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, Adıyaman'ımız için gösterdiğiniz üstün özverinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Kılınç, sokak hayvanları yemleme çalışmalarına katıldı.

Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğünün ziyaret eden Başkan Kılınç, binanın fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından kentte sokak hayvanları için düzenli olarak yemleme çalışmalarına katılan Başkan Kılınç, yemleme konusundaki çalışmalara hız katılmasını isteyerek vatandaşları sokak hayvanları konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

-Şantiye alanına çevrildi

Sokak kısıtlamasın ardından Adıyaman Belediyesi fırsata çevirerek kenti baştan aşağı şantiye alanına çevirdi.  Vatandaşların zor durumda kaldığı Saat Kulesi kavşağında başlatılan alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu şebeke çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kılınç, vatandaşların daha rahat etmesi için her türlü tedbirleri aldıklarını ve bundan sonrasında ise bu gayret içinde olacaklarını söyleyerek mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

-Sokaklar modern görünüme kavuşuyor

Adıyaman Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme işine hız verdi. Ekipler tarafından sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte kentin belirli noktalarında başlatılan parke çalışmalarıyla birlikte modern bir görünüme kavuştu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, "Belediyemizin tüm müdürlükleri şuanda aktif olarak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek âdete kenti yeniden inşa ediyor. Ekiplerimiz bayram dinlemeden tüm sokak ve caddelerde çalışma sürdürüyor. Bir yandan gerek sokak hayvanları için gerekse veteriner hizmetleri için ayrı ayrı çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda yemleme çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.  Göreve geldiğimiz günden beri kentin kanayan yaralarından biri olan Saat Kulesi kavşağında meydana gelen taşkın suları nedeniyle vatandaşlarımız burada sorun yaşıyordu. Ekiplerimiz bu tür bölgelere şuanda el atmış durumda ve bunu fırsata çevirerek vatandaşlarımız evde iken ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmasını sürdürüyor. "

Kaynak : PHA
Kaynak: pha