Adıyaman Belediyesi ile Ankara’daki Adıyamanlıları bir araya getiren Adıyaman İl ve İlçeleri Eğitim Vakfı (ADVAK) tarafından Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Ankara’da yaşayan yüzlerce Adıyamanlı ve Adıyaman sevdalısını bir araya getiren iftar programına çok sayıda Adıyamanlı ve Adıyaman’da görev yapmış bürokratlar, siyasiler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Ev sahibi olarak davetlilerle yakından ilgilenen Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile ADVAK Başkanı Şevket Gürsoy’un açılış konuşması yaptığı iftar programına katılan davetliler, Adıyamanlıları bir araya getiren bu tür etkinlikleri düzenleyen Adıyaman Belediyesine ve ADVAK’a teşekkür ettiler.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu programda yaptığı konuşmasında, Ankara’da yaşayan Adıyamanlı hemşehrileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Adıyaman’ın barış ve huzur kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Kutlu, Adıyaman’ın daha yakından tanınması için davetlilerden komşularını ve dostlarını Adıyaman’a davet etmelerini istedi.

ADVAK Başkanı Şevket Gürsoy ise yaptığı konuşmada programın gerçekleşmesine büyük katkı sunan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

İftar yemeğinin ardından ADVAK Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Gürsoy, göreve geldiği günden bu yana Adıyaman ve Adıyamanlılar için yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya ‘2018 Yılı Hizmet Onur Ödülü’ takdim etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha