Adıyaman Belediyesi bünyesinde birbiriyle bağlantıları bulunan bazı müdürlükler, vatandaşlara daha sağlıklı hizmet sunabilmek için daha önce Petrol Caddesi’nde yapımı tamamlanan ek hizmet binasına taşındı.
Petrol Caddesinde bulunan eski Saha Amirliğinin olduğu 4 bin 50 metrekarelik alandaki ek hizmet binasına yeni taşınan müdürlüklerle binadaki müdürlük sayısının yediye yükseldiğini söyleyen yetkililer, geniş ve ferah olan bu binada vatandaşa daha iyi hizmet sunulacağını dile getirdi.

Daha önce Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerinin bulunduğu binaya son olarak İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol ile Ruhsat ve Denetim Müdürlükleri taşındı.

Adıyaman Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda şu müdürlükler ve birimler yer alıyor: Zemin katta Temizlik İşleri Müdürlüğü, Saha Amirliği ve Vezne; Birinci katta İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü; İkinci katta Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM); Üçüncü katta Başkan Yardımcısı Mithat Töken ile Fen İşleri Müdürlüğü ve dördüncü katta Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü.
Yeni yerinde hizmet veren birimlerde işleri olan vatandaşlar ise belediyenin önemli müdürlüklerinin daha modern ve geniş bir binada hizmet verilmeye başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha