Bu sezon 1. ligde mücadele edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı bir yandan iç transferde kaliteli isimlerle sözleşme yenilerken, diğer taraftan da kaliteli isimleri kadrosuna dahil ediyor.

Bu sezon Hentbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, bu kez hedefini 1. Lig şampiyonluğu olarak belirledi. Yeni hedefi doğrultusunda kadrosunu şekillendirmeye başlayan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı yöneticileri, ilk olarak iç transferde iskelet yapıyı korumak amacıyla başarılı sporcularla sözleşme yeniliyor.
Geçen sezon Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımının önemli isimleri arasında yer alan milli hentbolcu M. Ömer Bor ve başarılı sağ oyun kurucu İhsan Adak ile önümüzdeki sezon için de anlaşan temsilcimiz, Konya Selçuklu’dan ayrılan pivot Muammer Taş’ı da kadrosuna katarak, gücüne güç kattı.
Sezon öncesi hazırlıklar ve transferlerle ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyesi Hentbol TakımıBaşkanı Aykut Dündar, gelecek sezon Adıyaman’ı 1. Lig’de başarıyla temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, “Önümüzdeki sezon mücadele edeceğimiz 1. Lig’de başarılı olmayı çok istiyoruz. Sezon öncesi çalışmalarımızı da buna göre yapıyoruz. İlk hedefimiz kadromuzda bulunan kaliteli isimleri yine kadroda tutmak. Bunun için başarılı iki sporcumuzla sözleşme yeniledik. Bunun yanında geçen sezon Konya Selçuklu forması giyen başarılı pivot Muammer Taş’ı da kadromuza kattık. Bundan sonrası için de eksik gördüğümüz mevkilere transferler yapıp, yeni sezona kaliteli bir kadroyla girmeyi hedefliyoruz. Bize bu konuda destek olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu başta olmak üzere tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber