Adıyaman’ın temel sorunlarını ortadan kaldırarak, halk için daha güzel ve yaşanabilir bir kent oluşturma gayretiyle çalışan Adıyaman Belediyesi, bunun için mesai mefhumu gözetmiyor.

Bir yandan şehir genelinde birçok noktada önemli çalışmalar yürüten Adıyaman Belediyesi, diğer yandan da temel sorunların önüne geçmek için günün 24 saati sahada çalışıyor.

Son yıllarda ilin temel sorunlarından bir tanesi olan ve özellikle aşırı yağışlarda şehir genelinde sel ve taşkın olaylarına sebep olan altyapı yetersizliğinin önüne geçmek için daha önce belli noktalarda çalışmalar gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, cadde ve sokaklardaki yağmursuyu ızgaralarının sayılarını da artırıyor.

Sümerevler Mahallesi Eski Besni Caddesi’nde ızgara döşeme çalışmaları yapan ekipler, Atatürk Bulvarı’nın Altınşehir kısmında sürdürülen köprülü kavşak çalışmalarından dolayı trafik yükünün yoğunlaştığı caddedeki çalışmalarına gece geç saatlerde başlayıp, sabahın ilk ışıklarına doğru bitirebildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, vatandaşların mağdur olmaması için gece gerçekleştirdikleri çalışmaları kısa süre içerisinde tamamladıklarını bildirdi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha