Türkiye'nin 80 ilinden katılımcısı bulunan fuara 85 firma katıldı.

Medya Trend Fuarcılık ve Organizasyonluğunda açılan fuarın Genel Koordinatörü Mustafa Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün açılan fuarın ilk gün olmasına rağmen katılımın ve ilginin yüksek olduğunu kaydetti.

Katılımcı firmalardan 20'sinin Adıyaman firmalarının oluşturduğunu belirten Gül, "18-27 Ekim Adıyaman 4. Gıda Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Ve El Sanatları Fuarımızı bugün açtık. 10 gün sürecek fuarımızı ziyaretçilerimiz saat 22:00'a kadar gezebilecek."dedi.

- BELEDİYE OTOBÜSLERİNDEN FUAR ALANINA HİZMET

Gül, her yıl Ekim ayında organize ettikleri fuarın vatandaşların kışlık alışverişlerine yardımcı olacağını belirterek, şöyle devam etti:

"80 ilden 85 tane firmanın 20'sinin Adıyaman firması olduğunu belirterek, Türkiye'nin her yerinden o ilin üyesinin ve ev sahibinin bulunduğu bir mekandır.Bu yıl farklı olan bir olayda belediyemiz fuarımıza kadar  gelecek fuarımız sabah 10:00'an akşam 17:00'a kadar belediye otobüsleri bulvar üzerinden misafirlerimizi fuara taşıyacaklar. Belediye Başkanımız Süleyman Kılıç’a teşekkür ediyorum." dedi

Fuar, 27 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha