Rektörlük makamında Rektör Yardımcısı Cumhur Kırılmış, Rektör Danışmanlarından Doç. Dr. Sayad Kocahan, Doç. Dr. Aykut Dündar ve Üniversite Genel Sekreteri Esin Karayılan ile bir araya gelen Berger, AB-Türkiye Gençlik Forumu gibi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Adıyaman Üniversitesi yönetimine teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesinde bulunmaktan ve kendisine karşı gösterilen misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Berger, “Öncelikle önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için Adıyaman Üniversitesini kutluyorum. Medya okur yazarlığı gibi önemli bir konunun masaya yatırılacağı forumun, güzel görüntülere sahne olacağını düşünüyorum. Misafirperverliklerinden ötürü üniversite yönetimine teşekkür ediyor, nice güzel projelerde buluşmayı diliyorum.” dedi.

Rektör Yardımcısı Kırılmış ise, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Berger ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler de birbirinden kıymetli konukların ve konuşmacıların yer alacağı AB-Türkiye Gençlik Forumu gibi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ötürü gururluyuz. Adıyaman Üniversitesi olarak ülkemizin, ilimizin ve insanımızın faydasına olacak organizasyonlarda yer almaya hazırız. Sayın Büyükelçi Berger ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Adıyaman Üniversitesi onur defterini de imzalayan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Berger, ziyaretin ardından üniversiteden ayrıldı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha