Kariyer günü etkinliği ve sportif faaliyetlerin ön plana çıktığı etkinliklerin 3. gününde çeşitli spor dallarında yarışmalar yapıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından izleyicilerin katılımıyla gerçekleştirilen Özgün Baskıresim ve Tezhip uygulamaları sergisi açılışı ile başlayan etkinlikler, Vestel Savunma Sanayi Yönetim ve Ar-Ge Sorumlu Müdürü Yardımcısı İbrahim Pamuk’un konuşmacı olarak katıldığı Kariyer Günleri etkinliği ile devam etti.

5. Sağlıklı Yaşam Turnuvası kapsamında Masa Tenisi, Satranç, Okçuluk müsabakaları ile Bayrak Yarışı ve Uçurtma Şenliği yapıldı. Okçuluk Yarışmasında personel dalında Aydın Güler, bayan öğrenci kategorisinde Tuğba Çiçek, erkek öğrenci kategorisinde ise Turgay Karadağ birinciliği elde etti.

Gün içerisinde ayrıca Üniversite Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine 50 şeftali, 50 elma, 50 armut, 50 badem ve 50 nektari olmak üzere toplamda 250 meyve fidanı dikildi. BİLSEM öğrencilerine yönelik olarak da Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarlarında Scratch programlama eğitimi verildi.

Etkinlik Haftasının 3. günü, akşam saatlerinde "İran'ın Güneşi" grubu tarafından verilen konser ile son buldu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha