Göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği katkılardan dolayı takdir toplayan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun gayretleriyle hizmet vermeye başlayan Kadın ve Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler birçok ilki bu kurslar sayesinde yaşamaya devam ediyor.

Siteler Mahallesi ile Fatih Mahallesi’nde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezlerinde yaz tatili boyunca devam eden Kur’an-ı Kerim, etüt ve kreşlerde eğitim gören öğrenciler, CGV Mars Entertainment Group ve Belediyenin işbirliğinde ilk kez sinema deneyimi yaşadı. Hiç sinemaya gitmemiş çocukları sinema ile tanıştırmak amacıyla CGV Mars Entertainment Group tarafından hayata geçirilen ‘İlk Sinema Biletim’ kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklar Cinemaximum Adıyaman Park’da keyfili anlar yaşadı.

-Cgv Mars Entertainment Group Örnek Proje

Son dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaptığı sinema yatırımları ile adından sıkça söz ettiren CGV Mars Entertainment Group’un çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle bulunduğu bölgelerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan CGV Mars Entertainment Group’un, yatırımlarının yüzde 48’inin Anadolu ve Doğu illerinde bulunan şirketlerde olduğunu dile getirerek, “‘İlk Sinema Biletim’ projesi ile çocukların sosyalleşmesinin, toplumla diyaloglarının güçlenmesinin, hayal güçlerinin ve sanatsal bakış açılarının gelişmesine önemli rol oynayan sinema kültürünün genç kuşaklarda yeşermesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

CGV Mars Entertainment Group tarafından ‘Herkes İçin Sinema’ mottosu ile kurgulanan ‘İlk Sinema Biletim’ projesi kapsamında Belediye iş birliğinde 200 çocuğun ilk sinema deneyimini gerçekleştirdiğini de dile getiren şirket yetkilileri, gerçekleşen özel gösterimde çocukların sinema keyfini doyasıya yaşadığını belirtti. CGV Mars Entertainment Group tarafından uygulanan ‘İlk Sinema Biletim’ projesinin Adıyaman’ın ardından Mardin, Bingöl, Van, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Erzurum, Gaziantep ve İstanbul’da uygulanması planlanıyor. Yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere 7-15 yaş arası 3 binin üzerinde çocuk ilk sinema deneyimini Cinemaximum’larda yaşayacağını söyledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha