Adıyaman’a yeni projeler kazandırmak için sık sık Ankara’ya giderek çeşitli bakanlık ve başkanlıkları ziyaret edip, projelerine destek isteyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın son hamlesi çocuklar ve gençler için oldu.
Geçtiğimiz aylarda AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri M. Fatih Toprak ve Yakup Taş ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile birlikte, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından üzerinde çalışılan sportif projeler hakkında bilgiler verip, destek istemişti. Başkan Kılınç’ın destek talebine olumlu cevap veren Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Adıyaman’a içerisinde 15 mahalleye 15 sentetik çim saha ile bir Gençlik Merkezi’nin bulunduğu yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım sözü vermişti.

Alınan sözden ve imzalanan protokolden hemen sonra kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi yetkilileri, 15 mahalleye yapılması planlanan 15 sentetik çim sahanın ihalesini ivedi bir şekilde yaparak, ihaleyi alan firmanın hemen çalışmalara başlamasını sağladı.

Semt sahalarının ilk üçünün Bahçecik, Alitaşı ve Yani Sanayi Mahallelerinde yapılmaya başlandığını müjdeleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu eserlerin Adıyaman’a kazandırılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Kısa süre önce Ankara’da ziyaret ettiğimiz Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik beyle ilimiz adına yaklaşık 12 milyon TL’lik bir protokole imza atmıştık. Bu protokol ile şehrimizde 15 mahalleye 15 adet sentetik çim saha ile içerisinde meslek edindirme kurslarının, dene-yap atölyelerinin, kütüphanenin, okuma salonunun ve konferans salonunun yer alacağı bir Gençlik Merkezinin kazandırılması sağlanmıştı. Çok şükür kısa süre içerisinde bu protokolü icraata çevirerek, üç mahallemizde semt sahası için inşaat çalışmalarına başladık. Bu önemli yatırım için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’ye, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız ve Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman milletvekillerimiz İbrahim Halil Fırat’a, Muhammed Fatih Toprak’a, Yakup Taş’a ve AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’e çok teşekkür ediyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha