Adıyaman VALİ’si Sayın Nurullah KALKANCI Adıyaman a geldiği günden bu güne kurumlar arası organizasyonda kurumların asli işlerini yapmasında vatandaşın daha huzurlu olması yönünde geceli gündüzlü çalışmasına teşekkür ederiz

Ayrıca devletin milletiyle kaynaşması yönünde hakkın üstünlüğü çabalarına şahidiz. Yatırımların ve hizmetlerin ile akması için Ankara’yla siyasetle devletle yerinde ve zamanında organizasyonlar yaptıklarını uyum içerisinde mesai harcadıklarını yerinde ve zamanında ataklarla ile devlet imkanlarının daha çok getirilmesi yönünde tecrübeleriyle çalışmalarını gözlemlemek bizleri mutlu ediyor.

Hele, hele kimsenin görmedi ve de ummadığı saatlerde KİMSESİZLERE FAKİR FUKARAYA CAT KAPI ZİYARETLERİYLE halkın gönlünü aldığını halktan biri olduğunu icraatlarıyla da ortaya koyması; bunu yaparken de reklamdan uzak objektiflerden uzak sırf Allah rızası için yaptığını görmek kendilerini halkın yüreğinde daha da yüceltiyor hak ettikleri sevgi ve saygıyı hak ediyorlar. yeri geldiğinde de devletin şefkatli amma net duruşunu da şahıslarında yansıttıkları anlar ise İŞTE DEVLET İŞTE MİLLET DEDİRTİYOR.

İlimize geldikleri günden beri ki daha yılı bulmadı Bir Adıyamanlı gibi mütevazı şefkatli merhametli gerektiğin dede net ve dik duruşlarının bir bütün olarak yansıması İŞTE DEVLET İŞTE VALİ İŞTE HALK dedirtti bize.

Bunun daha da kökleşerek bir bütün şeklinde yol alması sorunların çözümünde mevcut olan her kesle uyumun devamı safların daha da sıklaştırılması bir çok yatırımın gelişine sebep olacaktır. Aslında sayın valimin ildeki kurum amirleri de iyi EMNİYET MÜDÜRÜ BİZİM BİR KARDEŞİMİZ GİBİ TARIM MÜDÜRÜ ADIYAMANIN PARÇASI ÖZEL İDARE MECLİS BAŞKANI GECEDE UYUMUYOR. KOYLERDE CÖP TOPLANIYOR. ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ ATOM KARINCA, İŞKUR İL MÜDÜRÜ İSTİHDAM İÇİN PROJE ÜSTÜNE PROJE ÜRETİYOR. BELEDİYE TÜM İŞKURUN CİHAZLARINI KARŞILIYOR. MİLLİ EGİTİM PARA PUL TORPİLİN ÖNÜNÜ KESİYOR. EKİP UYUMLU VEDE TÜMBUNLAR SAYIN VALİNİN KOORDİNASYONLARINDA YAPILIYOR. VEKİLLER DESTEKLİYOR HALK ARKASINDA.

Bir tek gördüğüm eksik kurumların her sene en az 5 adet devasa proje geliştirme zorunluluğunun getirilmesidir.

Saflar daha da sıklaşmalı ki Allah’ın rahmeti de bol ola

Vali ilin başıdır.

Siyasetin tamamı iktidarı muhalefeti,

Sivil toplum kurumlarıyla,

Kurum amirleri ve çalışanlarıyla,

Üniversitemizle,

Belediye başkanı ve ekipleriyle,

Ankara’daki Milletvekillerimizle,

Ahenkli uyumlu ve gece gündüz çalışıp ,

Ankara bürokrasisine Hükümet üyelerine zamanında ve yağmur gibi talepler yağacak ki sonuç alalım bu hedefe doğru gidildiğine şahit olmak bizi mutlu ediyor. Sayın valim bu ahengi uyumu tedarik eden katkılarınızdan ve çabalarınızdan dolayı teşekkürler sayın valim.

ADIYAMAN’A SİZİ ATAYANLARDANDA RABBİM RAZI OLSUN.