Gölbaşı Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan Ömer Kabakçı,  1 Mayıs 2018 tarihinde geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle hayatını kaybetmişti. Vefat eden Ömer Kabakçı’nın acılı ailesine Hizmet-İş Sendikası Sendikasınca tüm üyelerine yapılan ferdi kaza sigortası bedeli olan 40 bin TL törenle teslim edildi.

Merhum Ömer Kabakçı’nın evinde yapılan törene, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Hizmet-İş Adıyaman Şube Başkanı Hasan Kılınç, Gölbaşı Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Mehmet Solak, merhum Ömer Kabakçı’nın ailesi katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan işçimiz Ömer Kabakçı’nın anısına toplandık. Hizmet-İş Sendikası'nın işçimizin ailesine vermiş olduğu destek ve verilecek yardım nedeniyle bu hüzünlü günümüzde kısmen de olsa mutluyuz. Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı adına Hizmet-İş Adıyaman Şube Başkanı Hasan Kılınç ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim" dedi.

Hizmet-İş Adıyaman Şube Başkanı Hasan Kılınç ise "Ferdi kaza sigortası yaptırdığımız merhum kardeşimizin ailesine, sigorta şirketince 40 bin TL ödemede bulunulacaktır. Konuyu bir basın toplantısı ile kamuya duyurmadaki amacımız, bu uygulamanın diğer sendikalar ve kuruluşlar içinde örnek teşkil etmesidir. Bu uygulamanın yaygınlaşmasıdır. Bizler her zaman işçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca İşçilerimizle kurulan güzel diyalog ve sağlanan çalışma ortamından dolayı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ve ekibine teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ömer Kabakçı’nın ailesine 40 bin TL'lik yardım çeki verildi.

Editör: Adıyaman Haber