Sıcak karşılamaya ve Türk Eğitim-Sen yönetiminin gösterdiği ilgiye teşekkür ettiğini belirten M.Fatih Toprak ; ‘‘Cumhur İttifakına çok önem veriyoruz. Milletimizin bekası için huzurlu ve müreffeh bir Türkiye için çabalıyoruz. Bu manada STK lar ile zaman zaman istişareler yaparak en doğru kararları almaya gayret ediyoruz ’’ Dedi.  Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ise ‘‘Gölbaşı Türk Eğitim Sendikasında değerli meslektaşlarımla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde Türk Eğitim Sen çok önemli bir yerde durmaktadır. Gölbaşı Türk Eğitim Sen’in ilçemizde yaptığı birçok faaliyetine katılma imkânım oldu buradan Türk Eğitim Sen yönetim kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Biz ilçemizi yönetirken toplumumuzun ihtiyaçları ve milletimizin değerleri ile yönetmeye gayret ediyoruz. Aynı zamanda ilçemizi yaşanılır kılabilmek için birçok projeyi hayata geçirdik yeni dönemde de yine projelerimizi hayata geçirmek için halkımızın karşısına çıktık ’’dedi

Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Mahmut Yetişgen ise ziyaretlerinden dolayı AK PARTİ heyetine teşekkür ederek; ‘‘Gölbaşına hizmet etme yarışında olan her aday bizim için değerlidir. 31 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı’nın kazanmasını arzuluyoruz. Aynı zamanda seçimin huzurlu bir şekilde tamamlanarak birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni eder, bütün adaylarımıza başarılar dilerim’’ dedi.

Editör: Adıyaman Haber