Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı İzci köyü’nde 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak örnek bir davranışta bulundu.

İzci Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Akif Ardıç’ın yardım talebine karşı duyarsız kalamayarak harekete geçen Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar komisyonu kendi aralarında başlatmış olduğu kampanya çerçevesinde 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yeni bir ilke daha imza atmanın kıvancını yaşadı.

Yardımlarından ve gayretlerinden ötürü Hanımlar komisyonu üyelerine teşekkür ederek söze başlayan Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hatice Sonkaya, söz konusu vakıf hizmeti ve yardımlaşma olunca bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını belirtti. 

Sonkaya, “Bilmesek, tanımasak bile uzaktan da olsa İhtiyaç sahibinin ihtiyacını karşılamak ve onlara gerektiğine şefkat elimizi uzatmak insanlığımızın vazgeçilmez en önemli unsuru olarak görüyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma bir toplumun gelişmesi için büyük bir vesile olduğunu bilerek bu düsturu ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Tıpkı Çelikhan’a bağlı İzci köyü’nde bulunan 200 yavrumuza kırtasiye yardımı yaptığımız gibi geleceğe dair bu ve buna benzer hayır işlerinin içiresinde olmaya çalışacağız. Söz konusu Vakıf işi ve yardımlaşma olunca her zaman elinden gelen gayretini sarf eden hanımlar komisyonumuzun bütün değerli üyelerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Böylesi duyarlı bir arkadaş grubu ile çalışmaktan her zaman kıvanç ve onur duyuyorum. Allah böylesi fedakâr ve de cefakâr Annelerin eksikliğini vermesin” diyerek, katkısı olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzci Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Akif Ardıç ise yardımlarından ve duyarlılığından dolayı Adıyamanlılar Vakfı yöneticilerine, Hanımlar Komisyonu Başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Editör: Adıyaman Haber