Adıyaman merkez ilçelerinde düzenlenen çeşitli programlara ve toplantılara katılmak üzere ilimize gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Adıyaman Belediyesini ziyaret etti.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yarımcıları ve birim müdürleri tarafından kapıda karşılanan Bakan Eşref Fakıbaba’ya, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Vali Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İ. Halil Fırat ve Salih Fırat, Adıyaman eski milletvekili Şevket Gürsoy, bakanlık bürokratları, Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper veAK Parti İl Teşkilatı yöneticileri eşlik etti.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kutlu tarafından verilen brifingi inceleyen Bakan Fakıbaba, belediye başkanlığından gelen birisi olarak gördüğü çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getirdi ve Başkan Kutlu’yu tebrik etti.
Belediye Başkan F. Hüsrev Kutlu’da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindeki heyete ziyaretinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Fakıbaba’ya bakır güğüm hediye eden Başkan Kutlu, Bakan Yardımcısı Daniş’e de el yapımı kilim hediye etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha