Geçen sezon mücadele ettiği İşitme Engelliler Süper Liginde önemli başarılara imza atan ve Gaziantep'te düzenlenen 2021-2022 Grup Maçları Türkiye 1.'si olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, yeni sezona da iddialı şekilde hazırlanıyor.

Bir yandan 6 Kasım'da başlayacak olan lig maçlarına hazırlanan takım, diğer taraftan da kadrosunu önemli isimlerle güçlendiriyor.

Yeni sezon öncesi, ligin önemli sporcularından Gökhan, Servet, Hakan, Hasan, Kenan, İsmail, Muhammet ve Aydın gibi isimleri kadrosuna katan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, takımı iki yıldır çalıştıran Mehmet Yıldırım ile de yeniden anlaşarak şimdiden Süper Lig Türkiye Finallerinin en büyük favorisi olarak gösterilmeye başlandı.

Yeni sezon öncesi takımla ilgili bilgi veren kulüp yetkililer, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da lige iddialı bir kadroyla girmeyi hedeflediklerini dile getirerek, şimdi tek düşüncelerinin 6 Kasım'da sezonun ilk maçında karşılaşacakları Diyarbakır İşitme Engelliler Spor Kulübü maçı olduğunu belirtti.

Voleybolda şampiyon takımlar kupayı aldı Voleybolda şampiyon takımlar kupayı aldı
Kaynak: PHA

Kaynak: pha