Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, İl Müdürlüğüne bağlı Hokey takımının 1. Lige yükselmesinin ardından sporculardan Halil Yavuz, Ömer Tekin ve Yusuf Ersin Yılmaz’ın Milli takım kampına katılmaya hak kazandığını söyledi.
İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret eden sporcular, Milli Takıma seçilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, İl Müdürlüğünün desteklerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Adıyaman’da tüm spor branşlarında faaliyet gösterdiklerini belirten İl Müdürü Bağcı,”Hokey sporunun gençler arasında yeni bir branş olmasına rağmen elde ettikleri başarılarla 1. Lige yükselerek harika bir performans sergilediklerini görmek hepimizi çok mutlu etti. Üstelik Türkiye Hokey Milli Takımına Adıyamanlı sporcularımızdan Halil Yavuz, Ömer Tekin ve Yusuf Ersin Yılmaz’ın davet edilmesi ilimiz için önemli bir başarıdır. Ben Tüm Hokey sporcularımızı ve Milli Takım Kampına davet edilen sporcularımızı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum. Sporcularımızın bu kadar iyi yetişmesi için çaba harcayan antrenörlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha