Çavuş, yaptığı açıklamada, Anamuhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seviyesiz bir üslup ile saldırmanın, ancak acizliğin göstergesi olduğunu ve iade ederek, kınadıklarını ifade etti.

Bunun ne Adıyaman'a ne de Adıyaman'ın hoşgörü diline yakışmadığını belirten Çavuş, "Mehmet Metiner, bir anayasa değişlikliğinin konuşulduğu programda değişikliğe dair olumlu birşey anlatamayınca çözümü sayın genel başkanımıza ve partimize sataşmakta, iftira atmakta bulacak kadar gözü dönmüştür. Yalan yanlış mesnetsiz aile değerlerine varacak şekilde iftiralarda bulunmuştur, acizliğini göstermiştir. CHP olarak hukuk devleti bağlamında bu konunun takipçisi olacağımız gibi yüce adalet makamlarında hesaplaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, ayrıca bu uslübu kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Ancak bilinmesinde yarar gördüğümüz bir gerçekte CHP ne dün ne de bugün ne de gelecekte bu ve bunun gibilerinden asla ama asla korkmamıştır, korkmayacaktır" dedi.
"Hayırlı bir gelecek adına yola çıkan bizler ve biz gibi düşünen milyonlar, size en güzel cevabı sandıkta "hayır" cevabı ile verecektir" diyen Çavuş, şöyle devam etti:

"Ötekileştiren hep bu ve buna benzer şahıslar , kucaklayan hep biz gibi düşünen milyonlar olacaktır. Dün olduğumuz yerde dimdik duranlardanız. Bumerg gibi her gün saf değiştirenler, bize akıl verme, tehdit etme cüretinde dahi bulunamazlar. Gerilim politikası ile beslenenlere karşı aklı selim barış sevdalıları hep galip gelmiştir, yine galip gelecektir"

Kaynak : PHA

Kaynak: pha