Adıyaman’da çeşitli temaslarda bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Kilis il müdürlüğünden Adıyaman'a atanan İl müdürü Mehmet Emin Yücekaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Başkanvekili Ahmet Aydın’a, Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, ARGE birim Başkanı Mehmet Toprak ve parti üyeleri eşlik etti.
TBMM Başkanvekili Aydın; “Adıyaman hükümetimizin desteği ile tarihimizin en önemli yatırımlarını alıyor Hamdolsun” yıllarca konuşa geldiğimiz temel problem alanlarının ortadan bir bir kalkıyor olması sevindiricidir. İstihdam alanı da mevcut değişmelere paralel olarak gelişmektedir.Bu sürecin daha hızlı sağlıklı işleyebilmesi için hükümetimiz yeni paketler açıklamaktadır. Çalışma bakanlığımızın istihdam seferberliği ilan etmiş olması ve bu kapsamda işverene ilave istihdam için destek sağlayarak önemli bir gelişme sağlayacaklarını iletti. Çalışma ve İş Kurumu bu süreçte etkin bir tanıtım yapacağına ve süreci herkes için kolaylaştıracağına inanıyoruz diye konuştu.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, görüşmelerin ardından çalışanlarında taleplerini alarak kurumdan ayrıldı.


Kaynak : PHA

Editör: Adıyaman Haber