​KOSGEB Adıyaman İl Müdürü M.Şükrü Mısırlıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda esnafa sıfır faizli 50 bin TL’lik kredi uygulaması hakkında bilgi verildi.

Mısırlıoğlu, yaptığı konuşmada, "2017 yılında yeniden bu kredi sistemi açıldı. İl ve ilçe merkezlerindeki esnaf ve sanatkarları bilgilendirmek istedik. 20 Şubata kadar devam edecek kredi başvuruları için bir çalışma yapılacak. En düşük seviyedeki mikro ölçekli işletmelerden başlayarak sıralama yapılacak. İlimize bir kontenjan bildirilecek. Bu kontenjanı en son noktasına kadar esnafımıza ulaştırmaktır. KOSGEB’e kayıt olma ön şartı olmayacak. Yapılacak müracaatlar sıralanacak. 27 Şubat 2017 tarihinde kredi kullanmaya hak kazanlara mesaj gönderilecek. Kredi başvurusu onaylanan esnafımız KOSGEB veri tabanına kayıt işlemlerini yapacak ve Şubat ayı sonu itibariyle kredileri kullandırtmaya başlayacağız” dedi.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısına KOSGEB Başkanlık Müşaviri Dilaver Ekinci, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Latif Kocaman ve esnaflar katıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha