Gölbaşı ilçesinde Salkım Anaokulu Müdürü Fatih Karagöz, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Özdemir, Gölkent İlk/Ortaokulu Müdürü Ünal Özdemir ve Gölkent İlk/Ortaokulu Proje Koordinatörü Cemal Duruk´a Beslenme Dostu Okul Projesi’nde sertifika verildi.
İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, başarılarından dolayı okul müdürlerini tebrik ettiğini belirterek, başarılarının devamını diledi.
Adıyaman Halk Saglığı Konferans salonunda yapılan torende, Adıyaman'da 800 Okuldan 20 okulun hak ettigi “Beslenme Dostu Okul” projesini hak eden okullar Beslenme Dostu olmayı başardılar. 
Törende, Salkım Anaokulu Müdürü Fatih Karagöz, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Özdemir, Gölkent İlk/Ortaokulu Müdürü Ünal Özdemir ve Gölkent İlk/Ortaokulu Proje Koordinatörü Cemal Duruk'a, Beslenme Dostu Okul Sertifikası ve plaketleri takdim edildi.
 Beslenme Dostu olan okulların en büyük amaçlarının temiz ve sağlıklı okul olmak ve öğrencilerin doğru beslenen ve sağlıklı yaşayan birey olmalarını sağlamak olduğu belirtilirken, proje kapsamında özverili çalışmaları yürüten okullar aldıkları plaket ve sertifika ile emeklerini taçlandırmış oldular.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha