Başkan Çitil, 16 Nisan’da yapılacak referandum için “hayır’ diyen vatandaşları “evet” için ikna edip seçim çalışmalarımızı bu şekilde sürdüreceklerini ifade etti.

"MHP Adıyaman İl Yönetim Kurulu ile yaptığımız toplantıda halkımızın sandığa gitmesi ve evet demesi için seçim çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz" ifadelerini kullanan  Çitil, "Biz yönetim kurulumuzla bir toplantı yaptık. Genel Merkezimizin verdiği talimat doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Allah'ın izniyle ve bunda da inşallah başarılı da olacağız. Bundan sonraki çalışmalarımız devam edecek. 16 Nisan'a kadar köy köy, mezra mezra dolaşacağız, her insanımıza yetişeceğiz, özellikle hayır diyen arkadaşlarımızı ikna etmeye çalışacağız, inşallah başarırız. Çelikhanlı hemşerilerimizden evet bekliyoruz” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Çitil, “Türkiye’de yaşanan 15 Temmuz darbenin ardından Devletimiz için, Milletimiz için, Cumhuriyetimiz için ve Türkiye’nin bekası için Nisan ayında yapılacak olan referandum seçimi için evet diyeceğiz"diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha