Kaymakam Adem Kaya, ilçe kaymakamlığı toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Toplantıya Kaymakam Adem Kaya, İlçe Bölük Komutanı Alper Şentürk, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Nüfus Müdürü Hamdi Ceylaner, Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Kaya Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve halka uzanan elimizsiniz. Bizlerin köy ve mahallelerdeki herkesi tek tek tanıma şansı yok. Bunları en iyi bilen sizlersiniz.  İlçenin asayiş ve güvenliğini sağlanması amacıyla muhtarlarımızın görev bölgelerine dışarıdan gelebilecek bir tehdit ve tehlikenin önceden önlenmesi için herhangi bir şüpheli durumun tespiti halinde gerekli duyarlılığı göstermeleri durumun derhal güvenlik birimine intikal etmesi gerekiyor” dedi.

Toplantıdan sonra Kaymakam Kaya, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz hakkı vererek, taleplerle ilgili bilgi paylaşılmasını sağladı.

Sorunların imkânlar ölçüsünde çözüme kavuşturması için gerekli çalışmaların yapılacağını sözlerine ekleyen Kaya, bu toplantıya katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti ve çalışmalarından dolayı başarılar diledi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha